Dienstverlening

NADA // Service & Diensten

________________________________________________________________________________________________________________

 

Wat zijn onze activiteiten en diensten?

 

NADA is uw speciaalzaak voor nature-, aqua-, eco- en greendesign & indoor nature, urban gardening en farming. Het as- sortimentrvan NADA bestaat hoofdzakelijk uit aqua-, eco- en greende…n en objecten, o.a. aquaria, (hardware en aquariumproducten + toebehoren, een selectie aan waterplanten, siervissen, dwerggarnalen, topvoeders...) bonsai, wabi-kusa, indoor serres en kweekkasten, buitenbonsai, air plants, vetplanten en cactussen, vertical gardens en wallplanters, sky plants, aqua-ponische home installaties, potten, vazen, decoratieartikelen voor groen en planten, (tropische)planten indoor en outdoor, en terras- en kamerplant toebehoren. Voor meer info over het aanbod bekijkt u best onze FACEBOOK PAGE.

 

Aquariums op maat , installatie of nazorg-service

 

NADA levert en installeert ook aquariums op maat. U heeft reeds en aquarium maar u bent die onophoudelijke zorg beu? NADA installeert de nodige technologie zodat alles volautomatisch verloopt. U wil dimbare verlichting? U heeft een bestaand aquarium met alle techniek, maar het is tijd voor een nieuwe aanplanting en u wil zelf uw handen niet vuil maken? U zoekt een nieuwe achterwand op maat gemaakt? U heeft een idee maar krijgt dit niet op papier gezet of uitgewerkt?

U bent de eeuwige zorg en de woekerende algengroei beu? U wil dat NADA uw aquarium onderhoud?

U wil uw wachtzaal tijdelijk vergroenen door een aquarium of aquacube op maat? U wil een aquascape op uw event?

 

Alles is mogelijk, mits goede afspraken en een waterdicht onderhoudscontract bent u bij NADA zeker van kwalitatieve zorg.

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

Bonsai // Ruim assortiment, de juiste boom op bestelling, materialen, nazorg, verpotting en snoeiservice

 

Wat hebben we in ons assortiment?

 

1. Een ruime collectie binnen en buitenbonsai, materialen, tools, draaitafels, substraten, bedrading, potten, mest,….

2. We beschikken over een ruime kennis zodat we u bij uw aankoop kunnen adviseren, ook bij nazorg.

3. Onze bonsai-docter komt ter plaatse voor verpotting, snoeiwerk, onderhoud, advies… vraag meer info in de zaak.

4. Wij garanderen dat alle bomen in het juiste substraat staan, en geven info over verpotting en snoei via een logboek.

5. Op regelmatige basis zijn er workshops rond bonsai voor starters en gevorderden. U kan steeds meer leren.

6. Ook aan de kokedama of 'poor mans bonsai' wordt

 

Wat zijn de waarden van onze onderneming?

 

Kwaliteit en professionele klantenondersteuning. Inspelen op de laatste markttrends, technologie en het aanbiden van een actueel product- aanbod. Designproducten leveren met respect voor de natuur en het leefmilieu (recyclage van packaging, korte-keten handel, verbod op wildvang, hoogste zorg voor levende materie en organismen). Met dit concept bijdragen aan een breder ecologisch draagvlak, onder meer door de diensten van ons groeninfopunt.

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Voordelen van de NADA service - en wat we nog meer voor u doen behalve verkopen.

 

NADA heeft medewerkers met jarenlange ervaring en kennis. Onze 'Nature Aquarium Gallery' met de toonmodellen. Mogelijkheid tot nazorg of onderhoudscontracten. Ook kantoorinrichting of ontwerp op locatie zijn mogelijk. Productaanbod voor een groenere werkomgeving. NADA is de enige Nature Style Aquarium specialist én winkel. Planten en dwerggarnalen uit eigen kweek te koop. Eigen atelier voor workshops of opleidingen beschikbaar. Eigen ecodesign collectie ontworpen door het team van Ecoventions. Wij leveren nano- en biotoopaquariums op maat, ook voor tijdelijke events. Wij bouwen achtergronden en inrichtingselementen op maat. Een ruim assortiment aan vak lectuur en materiaal. Wij nemen onze tijd voor een persoonlijk advies. Binnenplaats met outdoor-collectie gedurende de lente- en zomermaanden. Wij verkopen uitsluitend hoogwaardige en zelf uitgeteste producten. Wij hopen ook van u als klant bij te leren. Iedereen is welkom: klant én plant zijn bij NADA koning.

 

Vraag hiernaar in de winkel of stel uw vraag via onze contactpagina of via e-mail naar info@aquariumdesign.be

 

Distributie

 

Thuislevering van al onze winkelproducten is perfect mogelijk, en gebeurt onder dezelfde voorwaarden als via de webshop. Er wordt geleverd via DHL - DPD of andere pakketdiensten zoals bPost, we zoeken voor u de voordeligste weg.

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Waarom is er NADA?

 

NADA is ontstaan door het tekort aan degelijke nature- en aquariumspeciaalzaken in Antwerpen-stad, en een tekort van handelszaken met ecologische designartikelen gericht op functionele natuur in een woonst, een stedelijke omgeving of in een beperkte ruimte. En omdat het reeds jaren onze droom was u daarbij te helpen.

 

Aan welke behoefte komt ons assortiment tegemoet?

 

De behoefte aan meer groen in huis, meer stedelijk groen, plaats besparende en onderhoudsvriendelijke technieken, kwalitatieve designproducten aan correcte prijzen, expertise, kennis en ervaring bij aankoop,...

 

Hoe beantwoorden onze producten en diensten aan de voorgestelde marktbehoeftes van onze klanten?

 

Door het leveren van unieke en vernieuwende producten, hoogwaardige materialen, de allernieuwste technologie op gebied van aquaristiek en aquafarming, urban greening etc., én aan markt competitieve prijzen. Door de eerste winkel in zijn genre te zijn en dus met een totaal nieuw concept een vragende markt te verbazen. Door de excellente kennis en ervaring van het NADA-team. Door tijd te nemen voor alle klanten, ook de klanten van de webshop.

 

Hoe is NADA intern opgebouwd?