Contact

NADA Conceptstore

________________________________________________________________________________________________________________

 

Jan & Marieke Vos

Lange Koepoortstraat 10 / 2000 Antwerpen (BE)

 

Tel. 0032 (0) 3 501.51.15

BTW BE0556762182

info@naturedesign.be

info@aquariumdesign.be

 

NADA Openingsuren

________________________________________________________________________________________________________________

 

Van dinsdag tot zaterdag van 10.30 uur tot 18.30 uur

Vrijdag avondopening: open van 11 uur tot 19.30 uur

Maandag en zondag gesloten tenzij op koopzondag of tijdens de kerstperiode*

*Antwerpse koopzondagen: open van 12 uur tot 17 uur

 

Leveringen mogelijk van 11 uur tot 18 uur

 

 

Info en contact

 

Bij NADA zijn plant en klant altijd koning.

 

Wij doen ons uiterste best om u zo correct en snel mogelijk te helpen met al uw vragen, bemerkingen en noden. Heeft u vragen over onze producten of diensten, leveringstermijnen, (garantie)voorwaarden, de beschikbaarheid van een product, nazorg of onderhoud?

 

Heeft u andere opmerkingen ter verandering of verbetering van het NADA-concept, of denkt u bij te kunnen dragen met uw eigen producten of diensten? Heeft u een creatief voorstel of wenst u graag uw werk te exposeren in de winkel? Wil u graag uw organisatie in de kijker plaatsen door gedurende een maand onze ‘peter/meter’-actie te ondersteunen? Wil u de stadsnatuurgids boeken voor een wandeling?

 

Aarzel dan niet om het NADA-team te contacteren via onderstaand contactformulier of even langs te komen in de winkel.

 

Naam


Uw e-mailadres


Telefoonnummer


Uw berichtNaam
Uw e-mailadres
Ja, ik wens de maandelijkse NADA-nieuwsbrief op bovenstaand e-mail adres te ontvangen.De NADA conceptstore is een project van eigenaars Jan en Marieke Vos. Jan Vos in senior aquascaper en winkelmanager. Hij staat in voor het onderhoud, kweek en verkoop van de aquariumafdeling, heeft jarenlange ervaring in de aquaristiek en levert een uistekende klantenservice. Marieke is verantwoordelijk voor NADA nature, de producten voor urban- en window farming, het groeninfopunt en ontwerpt de home collection. Ze werkt behalve voor NADA als freelance web/graphic designer en illustrator bij ecoventions.

Voor onze nieuwe collectie en ter uitbreiding van de huidige catalogus is NADA nog op zoek naar nieuwe producten of leveranciers. Voor meer informatie over de winkel, het assortiment of aanbiedingen.

Indien u vragen heeft over onze werkwijze, wat wel of niet mogelijk is, de 'peter/meter'-actie, het aanbod aan producten en diensten, of wat meer info wil over reeds gerealiseerde projecten, acties en activiteiten kan u ons contacteren via info@naturedesign.be

Wij trachten u zo spoedige mogelijk verder te helpen.

Indien u interesse heeft kan u vrijblijvend een offerte vragen voor een aquarium of groenproject op maat. Wij werken uitsluitend op contractuele basis, met onderhoudscontract of tegen factuur, voor een vast uurtarief of tegen een vaste totaalprijs.

 

 

Indien u zich wenst uit te schrijven en onze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kan u dit erg eenvoudig hier doen.

Klantenkaart

 

Vraag aan de kassa naar uw NADA-klantenkaart. Bij een aankoop van 10€ ontvangt u één stempel op uw klantenkaart. Na 50 stempels krijgt u een korting van 20€ op uw eerstvolgende aankoop. De moeite dus om dit even te doen.

 

NADA geeft korting aan leden van...

 

Leden van de BBAT (Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders vzw), Natuurpunt vzw en Velt vzw ontvangen op vertoning van hun lidkaart een kassakorting van 5%. Deze korting is niet cummuleerbaar met andere acties.

 

Geschenkbon

 

Wil u graag een NADA-geschenkbon geven zodat u anderen kan laten kennismaken met onze fantastische producten? Dit kan! De NADA-geschenkbon is beschikbaar in de winkel voor een bedrag naar wens. De geschenkbon is één jaar geldig

 

Business Information

Voor vadertje staat - voorlopige BTW-BE0556.762.182

Rekening: IBAN BE15 1430 9044 5430 - BIC GEBABEBB

 

DIGITAAL PORTFOLIO // WEBSITE ECOVENTIONS HOME COLLECTION

 

Neem zeker ook een kijkje op onze andere websites of op de webshop voor meer (illustratief) werk of producten!

www.ecoventions.be